Loading...
Twee kittens liggen slapend boven op elkaar op een kleed

Vakantieplannnen (de 2020 zomereditie)

Dit jaar kan het best omschreven worden als "Zoals verwacht loopt alles anders". Ik denk dat dat voor iedereen geldt. Behalve dat werkplekken en werkritmes zijn aangepast, zijn vakantiebestemmingen geschrapt en vakanties afgelast. Wij gaan daarom dit jaar op vakantie in onze achtertuin. En zelfs even helemaal achterin de achtertuin.

In mijn gezin werken inmiddels twee mensen vanuit huis. Mijn thuiskantoor is ingepikt door mijn wederhelft. Dus deze zomer staat ook een beetje in het teken van het bouwen van ons tuinkantoor. Er komt achterin onze tuin een blokhut te staan die dienst gaat doen als homegym en kantoor. Want een hometrainer in je woonkamer is ook maar een week of twaalf echt leuk. Dus dat is één van onze zomerplannen.

Het andere zomerplan diende zich afgelopen vrijdag aan. Ons gezin is namelijk uitgebreid met twee katertjes van al zes hele weken oud. (De twee leukerds van de foto uiteraard) Ze zijn nu heel hard bezig om zindelijk te worden en hun nieuwe huis te ontdekken in (sub)tropische temperaturen. Het staat in ieder geval vast dat ze flink gaan bijdragen aan mijn werkgeluk. Al eten ze nu voornamelijk tenen en telefoonladerstekkers. Althans, dat proberen ze.

Verder probeer ik me door mijn zomerlijst heen te lezen. En natuurlijk genieten we ook van de zon. Onze tomatenoogst is bijna rijp en er klaar voor om soep en saus te worden. Er hangen veel appels in de boom die niet kunnen wachten tot ze in de appeltaart verdwijnen. De pruimen zijn al op.... en zo zomeren we lekker door in de achtertuin.

En wat zijn, of waren, jouw plannen voor deze zomer?

Leuke blog? Deel 'm dan!
Of laat een berichtje achter

FAQbekwaam

Wij zijn er voor

Veel gelezen