Loading...
agenda opengeslagen op vrijdag 24 december 2021, met de aantekening; Funny Friday 100

Funny Friday 100 komt eraan!

Vanmorgen besefte ik me ineens dat ik al een tijdje geen blog heb geschreven. Daar heb ik een hele goede reden voor: Funny Friday 100 komt eraan! En dat gaan we vieren.

Achter de schermen is het feestje eigenlijk al een poosje aan de gang. Want hoe vier je de honderdste Funny? Voorpret is nu eenmaal het allerleukste…

Kaarten

Er zijn wenskaarten gedrukt. Dat vereist een boel voorbereiding waar je eigenlijk niet zo bij stilstaat. Als HR-adviseur heb ik me echt wer-ke-lijk nog nóóit beziggehouden met een snijrand. Of met een witrand. Laat staan met schaduwkleuren en hun effect als je de schaduw net iets donkerder maakt. Nee, echt niet.

De ansichtkaarten komen in een set van vijf. De eerste klanten hebben hun sets inmiddels ontvangen. En dat de kaarten leuk zijn is duidelijk. Een paar reacties... De kaarten zijn "echt leuk", "zó leuk", en vooral "heel leuk".

Posters

Inmiddels kun je ook posters bestellen. Om te bepalen welke, heb ik een aantal fans laten meedenken. Dank aan allen! Jullie hebben mij precies verteld welke Funny’s jullie het leukst vinden. Daar bovenop hoorde ik ook steeds hoe moeilijk het was om te kiezen. Dat is nog eens een mooi compliment!

Dus nu heb je ook nog de keuze uit vier verschillende A3-posters. Leuk voor aan de muur in je kantoor, in het toilet, of misschien wel pontificaal boven je bed. Ik oordeel niet...

Maatwerk

Maar stel nu dat je één absolute favoriet hebt. Misschien ben je net zo snel verliefd op kapucijners, of vind je maagzuur ook een kerstgevoel. Dan heb je zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. Misschien wil je liever een Funny speciaal voor jou, of eigen tekst toevoegen op de achterkant van de ansichtkaart. Dat kan allemaal.

Maar hoe wordt het nu gevierd?

Op 24 december 2021 post ik de honderdste Funny op mijn social media. Een week eerder vertel ik je precies hoe je mee kan doen met de verloting. Verloting? Ja, een verloting! En niet zomaar eentje, want je kunt hele leuke prijzen winnen:

 

  • De 1e prijs: Met mij maak jij je eigen Funny’s! Zoveel als we er maar in drie kwartier kunnen verzinnen. Voor eigen gebruik! Dus, voor je eigen bedrijf, of gewoon omdat je graag met taal speelt. Had ik al gezegd dat het samen met mij is?
  • De 2e prijs doen we twee keer. Je mag een A3-poster uitkiezen uit de vier Funny-posters.
  • De 3e prijs doen we drie keer: Je krijgt zo’n fantastisch leuke kaartenset opgestuurd.

Om in de geest van de feestdagen te blijven, mag je de prijs ook doorgeven aan iemand anders! Zo ga jij lekker vrolijk de feestdagen in!

Disclaimer: De trekking is op 24 december 2021 en vindt plaats onder toezicht van mijn twee katers. Over de uitslag mag worden gecorrespondeerd, maar als je geen reactie krijgt, was ik het er waarschijnlijk gewoon niet mee eens.

Wil je niet wachten tot 24 december om zo’n mooie poster of kaartenset te bemachtigen? Kijk dan op de bestelpagina en bestel ze meteen!

Leuke blog? Deel 'm dan!
Of laat een berichtje achter

FAQbekwaam

Ik ben er voor

Veel gelezen