Loading...
ijsbloemen op een raam

Door terug te blikken kun je beter vooruit kijken

De titel van deze blog is managementtechnisch de belangrijkste reden om te evalueren. Om vooruit te kijken, kijk je ook terug. Wat ging er goed? Wat kan er beter? En vooral: waar wil je naartoe? Zo aan het eind van het jaar altijd leuk om te doen, dus hier gaat ie...

Drie jaar geleden kon ik niet vermoeden wat de Funny’s zouden doen. Ze bestaan inmiddels (bijna) 3 jaar. Er zijn wenskaarten, posters en de workshop is ontzettend leuk om te doen. Het verzinnen van de volgende is elke week weer een feestje!

De naamsbekendheid van FAQbekwaam groeit langzaam maar gestaag door. Regelmatig kom ik mensen tegen die ik eerder nog nooit gezien had, maar die FAQbekwaam al kennen. Vaak door de Funny’s, die overigens ook goeie "ijsbrekers" zijn.

Om de naamsbekendheid nog een extra boost te geven, sponsort FAQbekwaam vanaf januari ook nog eens een voetbalteam. Best indrukwekkend om je logo op een voetbalshirt te zien!

Netwerken staat hoog op de agenda (en is gezellig). Zowel online als offline. Zowel in een deelnemende als actieve(re) rol. Dus daar gaat FAQbekwaam in 2023 lekker mee door.

Netwerken is natuurlijk goed te combineren met de Funny-workshop. De eerstvolgende workshop wordt gegeven voor zzp-netwerk ONE Twente. Ook meedoen? Dat kan op 19 januari in de Roef in Enschede. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van ONE Twente.

Er is altijd ruimte voor groei. Van elke vraag leer ik ook weer bij en ik ben ontzettend leergierig. Hoe meer, hoe leuker. Dus heb je een vraag, opdracht, ... schroom niet en neem contact op!

En verder is er veel gebeurd waarvan we de kennis en herinneringen meenemen naar 2023. Rest mij voor nu niets anders dan jullie een hele fijne jaarwisseling te wensen en alle goeds voor 2023!

Leuke blog? Deel 'm dan!
Of laat een berichtje achter

FAQbekwaam

Ik ben er voor

Veel gelezen