Loading...
Blog Featured Image

Alles heeft een begin

En daar hebben we het eerste blog. Vanaf het moment dat FAQbekwaam ontstond is duidelijk geweest dat het een blog zou bevatten. In het blog probeer ik een kijkje te geven in de keuken van FAQbekwaam. Al was het maar om af en toe duidelijk te kunnen maken dat in de wirwar van wetten en regeltjes soms hele zinnige dingen worden gezegd.

Naast FAQbekwaam hou ik mij bezig met bakken (brood en taart), opeten (van brood en taart), koken (van andere lekkere dingen) en het drinken van grote hoeveelheden sterke koffie. Ik heb de nare eigenschap dat ik 90% van de tijd vrolijk ben en de andere 10% zijn altijd als ik slaap.

FAQbekwaam is voortgevloeid uit vragen die ik kreeg van mensen nadat ik mijn studie had afgerond. Vaak omdat ik wist 'waar ik moest zoeken', omdat het 'lang zou duren' of simpelweg omdat mensen er 'geen zin in' hadden. Omdat ik mij volledig kan indenken dat meer mensen soms behoefte hebben aan iemand die even met ze meekijkt, dingen voor ze opzoekt, of daadwerkelijk even uit handen neemt en kant-en-klaar weer oplevert, bestaat FAQbekwaam.

Het is geen zonde om toe te geven dat je niet alles weet of kunt. Ik huur ook iemand in om mijn badkamer aan te leggen of mijn terras te betegelen. Ook al kun je het zelf, je hoeft het niet zelf te doen. Zelfs als je het wel zelf doet, bestaat de mogelijkheid dat iemand er toch even naar kijkt. Al was het maar om zeker te weten dat je je douchekop niet op je hoofd krijgt. Onzekerheid hoort er nou eenmaal ook een beetje bij soms.

Want het is volkomen logisch om een makelaar mee te nemen als je een huis gaat kopen. De makelaar heeft immers de kennis die jij niet hebt. Op het moment dat je een nieuwe baan hebt en gaat onderhandelen over je loonschaal en secundaire arbeidsvoorwaarden, dan kies je ervoor dit zelf in de hand te houden.

Op zijn minst zou je (natuurlijk) even kunnen overleggen met iemand met verstand van zaken (Kies ons!). Zodat je met de kennis die je nodig hebt aan tafel zit. Het gaat per slot van rekening om je toekomst. Het is (uiteraard) ook heel gezellig om met je mee te gaan. Wij houden heel veel van koffie namelijk. En al geven wij advies, het is aan jou om te bepalen wat je met dat advies doet.

Heb je zin om een kopje koffie met me te drinken en de wereldproblematiek met me te bespreken, neem dan contact met ons op. Ik ben ook te huur voor feesten en partijen. Voor mijn uurtarief, vragen over mijn lievelingskleur en andere leuke dingen, het contactformulier staat op verschillende plekken op de website.

Leuke blog? Deel 'm dan!
Of laat een berichtje achter

FAQbekwaam

Wij zijn er voor

Veel gelezen